Uvjeti i odredbe

Uvjeti i odredbe


Služe kako bi se odredio način korištenja web trgovine Stari grad. Ove web stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto.

Korištenjem ove web stranice kupac prihvaća dolje niže navedene uvjete.


Evo nekih osnovnih pojmova; kupac je svaka osoba koja putem web trgovine naruči proizvod, popuni tražene podatke i izvrši plaćanje.

Kako bi zaštitili podatke koje kupac daje zahtijevamo samo osnovne podatke da bi se naručen proizvod mogao dostaviti kupcu. Vaši podaci sigurni su i dostupni samo djelatnicima Staroga grada. Prikupljeni podaci koriste se samo u svrhu evidencije kupaca te je tvrtka Stari grad dužna sigurno pohraniti i čuvati podatke i njima postupati na odgovoran način.

Sve cijene izražene su u kunama sa uračunatim PDV-om.

Prodavatelj je nakladnička kuća Stari grad d.o.o; Kneza Domagoja 22, 10410 Velika Gorica, Hrvatska, koja posluje putem web trgovine www.naklada-starigrad.hr. Nakladnička kuća Stari grad d.o.o. vlasnik je web trgovine.


NARUDŽBA

Kupnja se vrši tako da se proizvod naruči preko web trgovine te ubaci u košaricu i ispune se svi traženi podaci. Za naručivanje proizvoda nije se potrebno registrirati.


PLAĆANJE I DOSTAVA


PLAĆANJE POUZEĆEM - kupac plaća proizvod po pouzeću. Pošiljka dolazi na kućnu adresu navedenu u podacima prilikom narudžbe preko dostavne službe Hrvatske Pošte.


Rok isporuke narudžbe je 5 radnih dana nakon što je proizvod naručen. Ukoliko iz nekog razloga dostava potraje duže od očekivanog, molimo Vas da nas o tome obavijestite. Kupac je dužan pri preuzimanju pošiljke provjeriti stanje u kojemu se ona nalazi te ukoliko ima oštećenja nastalih prilikom transporta o tome obavijestiti dostavljača. Ukoliko se proizvod koji je trebao biti dostavljen kupcu vrati pošiljatelju, kupac može zatražiti ponovno slanje paketa, ali o vlastitom trošku. Dostava naručene robe moguća je isključivo na adresu i ime naručitelja. Ukoliko iz nekog razloga roba mora biti isporučena drugoj osobi tada više ne vrijede pravila plaćanja pouzećem već isključivo plaćanje robe predračunom.


REKLAMACIJE

Ukoliko kupac želi reklamirati proizvod (ne odgovaramo za oštećenja nastala prilikom transporta) potrebno je priložiti račun i vratiti proizvod o vlastitom trošku Starome gradu koji će  procijeniti može li kupac ostvariti povrat novca (ukoliko reklamacija obuhvaća tiskarske greške, nedostaje određena stranica, stranica je pogrešno otisnuta). Vremenski period reklamacije je 10 dana od primitka pošiljke. 


AUTORSKA PRAVA

Svaki dio web trgovine podliježe autorskim pravima te stoga nije dozvoljeno korištenje sadržaja (slike, citati, audio zapisi) sa ove web stranice bez suglasnosti izdavača ili autora. Postoji mogućnost da fotografije proizvoda na web trgovini ne budu jednake onima u stvarnosti, ali to se ne smatra nedostatkom proizvoda. O DIMENZIJAMA ARTIKALA MOLIMO PROČITATI U OPISU ISPOD FOTOGRAFIJE ARTIKLA.


SIGURNOST

 Kako bi Vaša kupnja na Našim stranicama bila što sigurnija, koristimo SSL certifikat napredne zaštite u kombinaciji s https protokolom.

Tvrtka Stari grad d.o.o zadržava pravo promjene uvjeta korištenja web stranica.


 Ugodnu kupovinu želi Vam Stari grad!